top of page

Richard Roossien verovert titel ATC OTC JB Veteranen Toernooi 2019


Met een record opkomst van 25 verenigingen, van Groningen t/m België was editie 2019 voor ATC-begrippen weer afgeladen vol. In een stevige concurrentie verdedigde 2-jarig kampioen Sander Derckx zijn titel. Na 2 zeskampen besloten de winnaars voor een vierkamp i.p.v. kruisfinales te spelen. In een zinderende finale (16-14 in de 5e game) greep Richard Roossien de titel en de wisselbokaal. Wilco Roes werd heel knap tweede, en Sander pakte de derde prijs. Bennie Klein Teeselink is bezig met een come back en werd vierde. Er werden 4 poulesterktes in meerkampvorm gespeeld met 3 prijzen per poule. Er zijn extra prijzen voor de beste 65+-speler en de beste dame. Zodoende werd het een leuke dag en sportief spektakel. James Geraerts won in de finale van Jan Faessen de 65+-prijs. Som Roelofsma won de Lady’’s Cup in de finale tegen Daniëlle Smit, die vorig jaar won. Voor meer uitslagen, bekijk ons verslag en foto's.


bottom of page