top of page

Open Nieuwsjaarstoernooi ATC 2020

Open Flevolandse Kampioenschappen 2019

ATC John Brouwerstoernooi 2019

Open Nieuwsjaarstoernooi ATC 2019

Titelhouder Sonny Dimaculangan was automatisch geplaatst om zijn titel te kunnen ver-dedigen. Dit deed hij met verve door tweede te worden en ex-kampioen Bart van der Kallen achter zich te houden. Maar niemand kon op tegen de nieuwe kampioen Sander Derkx die na een aantal spannende potten het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Al eerder pakte Sander bij ATC de titel van het John Brouwers Veteranen Toernooi ‘18.

Open Flevolandse Kampioenschappen 2018

ATC Clubkampioenschappen 2018

ATC John Brouwerstoernooi 2018

Open Nieuwsjaarstoernooi ATC 2018

Voor velen in de A-poule lagen er kansen voor het kampioenschap omdat titelhouder Anno van Doorn niet de hele dag beschikbaar kon zijn. Nieuwkomer Sonny Dimaculangan was in topvorm en wist aantal gedoodverfde kandi-daten voor de titel (ex-titelhouder Bart van der Kallen, ex-2e plaatshouders Danny Wierda, Rafal Megger) te overmeesteren. Een onverwacht sterk en knap optreden dus. Hartelijk gefeliciteerd Sonny met deze titel!

Open Flevolandse Kampioenschappen 2017

Het OFK wordt door velen gezien als ideale gelegenheid om de bal voor het nieuwe competitieseizoen weer op te pakken. Tevens is het de test wie de sterkste speler van het moment is in Flevoland. Dit jaar was de 25e editie een lustrum waardoor ATC een BBQ organiseerde voor de deelnemers.

ATC Clubkampioenschappen 2017

ATC John Brouwerstoernooi 2017

Geen hattrick voor ATC-er Jan Willem van Asch op het John Brouwers Veteranen Toernooi 2017. De wisselbeker blijft rouleren. Er was een heel sterk veld opgekomen vanuit 17 verenigingen om regerend kampioen Jan Willem te onttronen, en dat lukte Sander Derkx van Delta Impuls uit Heerenveen. Danny Wierda van Almere United werd tweede en Bert Kwint (ZTTC) derde.

Please reload

bottom of page