top of page

Bart van der Kallen (ATC) herovert titel Open Flevolandse 2018

ATC’s Open Flevolandse Kampioenschappen (OFK) wordt door velen gezien als ideale gelegenheid om de bal voor het nieuwe competitieseizoen weer op te pakken. 40 tafeltennissers van 21 verenigingen meldden zich voor de 26e editie van het OFK, ook al waren we op deze datum niet het enige toernooi en waren velen helaas nog op vakantie. Acht topspelers bonden in de A-poule in een zware achtkamp met elkaar de strijd aan voor de titel 2018 en de wisselbeker. Titelhouder 2017 Remco Post moest helaas verstek laten gaan.

Er waren 3 prijzen te winnen per poule, en een 1e prijs voor de beste 65+-er en een 1e prijs bij de dames. Nieuw dit jaar was een extra prijs voor het Intermezzo Knok out Mini Tafeltennis Toernooi dat net als de dames en 65+ gelijktijdig wordt afgewerkt. Dit jaar werd gekozen voor zevenkampen en een achtkamp in Poule A. En spannend was het in de poules, soms op 1 gamepunt beslissend. Voor zilver en brons eindigde Ruud Schoon, Marcel Nieuwendijk en Joost Blankenberg gelijk. De meerkampregel moest meer dan eens uitkomst bieden. Kampioen Bart van der Kallen wist in 2015 de titel voor het eerst op zijn naam te zetten

Voor een uitgebreid beeldverslag, kijk verder op deze website onder Toernooien of Fotoalbum..

en was vorig jaar ook al beste Flevolander.


bottom of page