Sander Derkx prolongeert titel op ATC's OTC JB Veteranen Toernooi 2018

March 30, 2018

 

Ondanks een sterke opkomst op het John Brouwers Veteranen Toernooi 2018 (23
verenigingen) wist Sander van Delta Impuls Heerenveen de concurrentie in een zware 8-kamp van zich af te slaan. Voor de tweede keer wordt zijn naam gegraveerd in de wisselbokaal. Richard Roossien werd tweede en Jan Willem ter Beek pakte de bronzen plek.

Daniëlle Smit werd eerste bij de dames.

 

Ook al waren er duidelijk kandidaten verhinderd, was het toernooi drukker bezocht dan vorig jaar. Er werden 4 poulesterktes in meerkampvorm gespeeld met 3 prijzen per poule. Omdat meerkampen onvermijdelijk
wachttijden met zich meebrengt, pionierde de organisatie met een Knock Out Mini Tafeltennis Toernooitje voor in de pauzes. Best of 3 tot de 6. En een extra prijs, die werd gewonnen door Ingrid Gertz. Zodoende werd het een leuke dag en een sportief spektakel in alle poules. Verslag click hier.  Meer foto's click hier.

 

 

 

 

Please reload

Locatie

Sportpark De Wierden

Clubgebouw ATC Meerblauw

Meerveldstraat 50

1359 HZ Almere Haven

 

  • Facebook Social Icon

© 2017 door Sierra-IT