top of page

Gerard van Straten (midden) krijgt meeste stemmen bij Sportiviteitsprijs 2016


Naar een idee van sponsor SIERRA-IT (Benito Lieuw A Soe) werd bij ATC op de Algemene Ledenvergadering 2016 voor het eerst een Sportiviteitsprijs toegekend. ATC had daarvoor sinds augustus 2016 een slordige 27 punten van sportiviteit gepubliceerd in de kantine.

Er werden 3 personen genomineerd die in 2016 opvielen als het ging om sportief gedrag. Dat waren Jason Martin, Gerard van Straten en Jan Willem ter Beek (foto van links naar rechts).

SIERRA-IT verzorgt de prijzen en Benito had 3 bokalen klaarstaan om de verkozenen te eren. ATC polst onder haar leden door middel van een stemming wie de meeste stemmen haalt. De winnaar ontvangt daarbovenop een jaarlidmaatschap bij ATC als prijs!

De keuze was niet makkelijk, eigenlijk komt alle drie de kandidaten alle eer toe. Uiteindelijk kreeg Gerard de meeste stemmen. Tijdens de ledenvergadering werden de heren terecht even in het zonnetje gezet.

Gefeliciteerd en ontzettend bedankt mannen!


bottom of page