top of page

Verslag Clubkampioenschappen 2022Na twee edities te hebben gemist vanwege corona mochten we ons eindelijk weer in het zweet werken! Er waren drie speelklassen waardoor het verschil qua rating binnen elke klasse niet te groot was.


In poule C deden twee nieuwe leden mee en die waren direct succesvol! De 2e prijs ging naar Hidde van de Zalm en de eerste prijs naar Michael Blankenberg. Het consequent spelen de afgelopen maanden betaalde zich direct uit voor beide heren. Dat creëert verwachtingen voor hun competitie debuut 6e klasse in september!


Poule B was het grootst met twee poules. Wonsuk won naar verwachting zijn


poule gevolgd door de junior Koen. In de andere Poule wist Arienne met een mooie overwinning 1e te worden gevolg door Nik. In de knock-out wedstrijden wisten Nik en Arienne beide zich te plaatsen voor de finale waardoor er een 2e ontmoeting plaatsvond. Hierin wist Nik Rolman de wedstrijd naar zich toe te trekken en 1e te worden. Arienne Roeten had zich moegestreden na een avond vol wedstrijden en moest berusten in de 2e plek. In het dankwoord droeg Nik de prijs op heel mooi op aan zijn vriend en ATC lid Francois. Die ons helaas deze maand heel onverwachts is ontvallen.


In Poule A deed het jeugdige talent Thomas(14) voor het eerst mee aan de A poule en hij liet met goede partijen en twee overwinningen zien dat hij daar thuis hoort. Het niveauverschil in deze meerkamp was erg klein, uiteindelijke waren er twee die aan het langste eind trok. Remko Mulder werd ondanks een overwinning op de uiteindelijke winnaar 2e met 3 overwinningen en 2 nederlagen.De winnaar werd Bart van der Kallen die op de verliespartij tegen Remko na al zijn wedstrijden winnend afsloot. In deze meerkampformat was dat genoeg voor titelprolongatie na 2019 is hij nu ook de clubkampioen van 2022!Yorumlar


bottom of page