Remco Post verrassende nieuwe kampioen OFK 2017

August 29, 2017

Het OFK wordt door velen gezien als ideale gelegenheid om de bal voor het nieuwe competitieseizoen weer op te pakken. Tevens is het de test wie de sterkste speler van het moment is in Flevoland. Dit jaar was de 25e editie een lustrum waardoor ATC een BBQ organiseerde voor de deelnemers.

 

Titelhouder Franky Meijer moest helaas verstek laten gaan. Oud titelhouders Bart van der Kallen en Wesley van Wingerde en de nummer 2 van 2016 Rafal Megger konden wel aanwezig zijn om de strijd opnieuw aan te binden.

 

Er waren 3 prijzen te winnen per poule, en een 1e prijs voor de beste 65+-er en een 1e prijs bij de dames. Dit jaar werd gekozen voor zeskampen en een achtkamp in Poule A . Nieuwkomer Remco Post (A’dam ‘78) imponeerde door 7x ongeslagen te blijven.

 

Sterkste Flevolander was weer Bart van der Kallen (ATC) die Wesley van Wingerde (Almeerspin)die derde werd achter zich wist te houden. Bart beheerst veel speelstijlen en komt daardoor vaak bovendrijven in een meerkamptoernooi.

 

Sterkste dame was Daniëlle Smit en Jan Faessen de nummer 1 in de klasse 65+.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto’s: https://flic.kr/s/aHsm1XYBkE

 

 

Please reload

Locatie

Sportpark De Wierden

Clubgebouw ATC Meerblauw

Meerveldstraat 50

1359 HZ Almere Haven

 

  • Facebook Social Icon

© 2017 door Sierra-IT