top of page

Anno van Doorn wint Open Nieuwjaarstoernooi ATC 2017


Het jaar bij ATC is afgetrapt met het Open Nieuwjaarstoernooi ATC 2017. Deze 5e editie was wederom volgeboekt. Traditioneel ook met oliebollen en een toast met elkaar op het nieuwe jaar. Het sportieve element staat voorop bij ATC en dus ging het er stevig aan toe in de 6 poules die waren gevormd. Leuk voor het opgekomen publiek dat er heel mooi tafeltennis was te zien. Anno werd dus eerste en Rafel Megger werd wederom tweede (eerder ook al op het OFK 2016). Bart van de Kallenwerd derde (was twee jaar terug titelhouder). Vierde werd opvallend dit jaar een dame: Som Roelofsma, die daarmee tevens de eerste prijs voor dames veroverde. In de veteranen klasse (65+) werd Marc Sang Ajang eerste. Bij de jeugd ging Gabriel Akachamene met titel aan de haal na een spannende finale met Justin Seure. Gezien de groede opkomst buiten ATC (17 verenigingen) heeft het toernooi zijn plaats en bestaanrecht bevestigd gezien. ATC feliciteerd de prijswinnaars van harte. Hieronder respectievelijk de foto’s van de genoemde ereplaatsen:

Meer prijswinnaars en foto’s worden geplaatst in het verslag (zie ook onder toernooien) en ons fotoalbum bij Flickr:

https://flic.kr/s/aHskPwWgxf


bottom of page